side-area-logo
DAGSESSIES
Diensten_Ondersteunend_tekening_SESSIES
met sessies helpen wij uw team een stap verder
RISICOSESSIES

Heeft u behoefte om de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Is het van belang dat er risicogestuurd gewerkt wordt? PrYme is ervaren in het creëren van draagvlak en helpt daarmee graag om uw organisatie risicovolwassen te laten worden. Als wij er dan toch zijn, denken we graag mee over de risico’s in uw project. Deze dagsessies zijn perdag deel af te nemen en door het nodige voorwerk, garanderen wij resultaat.

PLANNINGSESSIES

Heeft u een duwtje in de rug nodig om de volgende mijlpalen te behalen? De medewerkers van PrYme helpen u graag bij het snel inzichtelijk krijgen van het volgende traject van uw project. Deze dagsessies zijn per dagdeel af te nemen en door het nodige voorwerk, garanderen wij resultaat.

Diensten_Ondersteunend_tekening_SESSIES
met sessies helpen wij uw team een stap verder
WELLICHT OOK INTERESSANT

Bij PrYme Professionals faciliteren we niet alleen sessies, maar doen we nog veel meer. Wellicht kunnen we u ook met de volgende diensten op weg helpen:

PLANNINGSMANAGEMENT
Planning is voor elke organisatie en opdrachtgever essentieel. Het geeft inzicht in de doorlooptijd, prioritering en onderlinge samenhang van activiteiten. Hiermee kan de sturing en controle op processen effectief uitgevoerd worden.
RISICOMANAGEMENT
Organisaties zijn gebaat bij het ‘risicogestuurd’ leiden van hun projecten. Door in beeld te brengen welke risico’s impact hebben op het projectresultaat kunnen er tijdig maatregelen worden genomen en wordt adequate projectbeheersing mogelijk.
KWALITEITSMANAGEMENT
Terecht hechten veel bedrijven grote waarde aan het borgen en verbeteren van kwaliteit. Hierin kunnen grote stappen genomen worden door het in kaart brengen en optimaliseren van processen. Goede processen vormen de basis voor goede kwaliteit producten.