side-area-logo

Bij PrYme Professionals ontzorgen we. Dat is ons doel, datgene wat opdrachtgevers van ons nodig hebben. Samen streven we naar effectief projectmanagement. PrYme is sterk in zowel planning als risicomanagement, financieel management en kwaliteitsborging. We analyseren een situatie, brengen die met onze specifieke kennis in kaart en zetten het vervolgpad uit. Door daadwerkelijk deel te worden van een project nemen we niet alleen zorgen weg, maar voegen we er ook ónze waarde aan toe.

Eén of twee van onze experts werken nauw samen met het team van de opdrachtgever. Daarbij kijken we niet naar losse splinters, maar kiezen we vooral voor integrale oplossingen, waarmee risicovolle projecten worden beheerst op tijd, geld en kwaliteit. Een andere aanpak zou niet passen bij omvangrijke opdrachtgevers als Rijkswaterstaat en het Ministerie voor Infrastructuur en Waterstaat. Tot slot: PrYme kijkt vooruit. We blijven steeds een stap vóór op de actualiteit en we denken mee. In oplossingen, wel te verstaan. ‘Nee’ is geen antwoord. Wij gaan met plezier voor de uitdaging.

Tjan Sansaar – Directeur PrYme Professionals

Bij PrYme Professionals ontzorgen we. Dat is ons doel, datgene wat opdrachtgevers van ons nodig hebben. Samen streven we naar effectief projectmanagement. PrYme is sterk in zowel planning als risicomanagement, financieel management en kwaliteitsborging. Door daadwerkelijk deel te worden van een project nemen we niet alleen zorgen weg, maar voegen we er ook ónze waarde aan toe.

Eén of twee van onze experts werken nauw samen met het team van de opdrachtgever. Daarbij kijken we niet naar losse splinters, maar kiezen we vooral voor integrale oplossingen. We blijven steeds een stap vóór op de actualiteit en we denken mee. In oplossingen, wel te verstaan. ‘Nee’ is geen antwoord. Wij gaan met plezier voor de uitdaging.

Tjan Sansaar – Directeur PrYme Professionals