side-area-logo
Nieuw jaar, nieuwe kansen: op weg naar kansenmanagement?

Het nieuwe jaar begint met goede voornemens, maar heb je daar wel een goed plan voor? Kansenmanagement kan de uitkomst brengen voor een succesvol plan voor je project. 

LEES MEER
Een nieuwe uitdaging

Vorig jaar was ik toe aan een extra uitdaging om mezelf breder te ontwikkelen dan alleen een studie kan doen.  

LEES MEER
Omarmt vanaf de eerste inwerkdag

Vanaf dag één werd ik bij PrYme Professionals als volwaardig teamlid ontvangen. Na het afsluiten van mijn inwerktraject veranderd er eigenlijks niks. 

LEES MEER
Mijn Inwerktraject

Bij PrYme wordt je warm ontvangen en begeleid zodat je snel zelfstandig aan de slag kan. Hoe ziet dat er precies uit?

LEES MEER
De opgave RES en samenwerking

De opgave RES is veelzijdig en vereist kennis en kunde. Wat zijn de sleutelfactoren om deze opgave succesvol te voltooien, en wat is de impact van COVID-19 op deze factoren?

LEES MEER
De rol van projectbeheersing binnen de opgave RES

In 2021 moeten gemeenten hun Transitievisie Warmte gereed hebben. Er moeten immers anderhalf miljoen huizen van het gas af. Maar hoe kunnen gemeenten de plannen voor deze enorme opgave binnen korte tijd realiseren? Welke ondersteuning is daarbij nodig?

LEES MEER
PAS op de plaats

Het stikstof-probleem in Nederland is een unieke kwestie. Komen er binnenkort maatregelen die Nederland weer op gang helpen? Wat is eigenlijk de geschiedenis van het Programma Aanpak Stikstof? Lees onze blog en denk mee aan oplossingsrichtingen! Suggesties? Oplossingen? We horen ze graag!

LEES MEER