Mijn Inwerktraject

Begin december 2020 ben ik gestart als project management consultant bij PrYme Professionals. De reden dat ik voor PrYme heb gekozen is omdat ik me naast mijn technische opleiding, wilde ontwikkelen op organisatorisch vlak. Deze mooie kans werd mij geboden en dit heeft zich in de eerste maanden al direct uitbetaald.  

Direct vanaf het eerste moment ben ik door mijn collega’s helemaal thuis gemaakt in de theorie achter planning- en risicomanagement.  

Gelijk aan de slag!

Daarna ben ik gelijk meegenomen in het project MIVSP van Rijkswaterstaat, waar ik met mijn achtergrond in hydraulic engineering specifiek voor aangenomen ben. Ik heb een maand over de schouder meegekeken van een van onze meest ervaren consultants Kai Vaessen. Hij heeft me laten zien wat de verdere project specifieke details zijn. Mede dankzij deze persoonlijke benadering kon ik al snel in zijn voetsporen treden en heb ik inmiddels alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden overgenomen. Desondanks is het altijd goed om te weten dat Kai als sparringpartner beschikbaar is 

Professioneel & flexibel

Het mooie aan PrYme zit hem wat mij betreft in de flexibele doch professionele houding, het enthousiaste kleine team en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in bedrijfsmatige processen. Denk hierbij aan het halen van een Prince2 certificaat. Een van de grote voordelen van een relatief klein bedrijf is dat je ook wordt geacht mee te denken met allerlei interne activiteiten en bedrijfsprocessen, zoals acquisitie, lange termijn doelstellingen en kennisborging . 

Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op de afgelopen drie leerzame maanden en zie met heel veel enthousiasme de komende tijd bij PrYme Professionals en Rijkswaterstaat tegemoet! 

Max Boer