Omarmt vanaf de eerste inwerkdag

Vanaf dag één werd ik bij PrYme Professionals als volwaardig teamlid ontvangen. Na het afsluiten van mijn inwerktraject veranderde er eigenlijks niks. Samen met het team blijf ik voortbouwen aan mijn professionele kennis en persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk al uit naar wat ik verder zal leren! 

De voornaamste les die ik heb opgedaan is dat projectmanagement niet zo eenzijdig is als het veelal wordt toegepast. 
Zo brengt een project met veel belanghebbenden en een tijdspad over meerdere jaren, zoals een warmtenet of een windpark op zee aanleggen,  door zijn complexiteit een hele nieuwe dimensie mee in het projectmanagement. De planning van projecten met deze scope blijft immers veel in beweging door de constant veranderende onzekerheden. 
 

Ondanks dat ik nog weinig kennis had over projectmanagement op deze scope nam mijn uitmuntende mentor, David van Horn, mij mee in de praktijk vanaf de eerste maand. Zo maakte ik kennis met risicomanagement om de onzekerheden in de planning te beheersen. Bij PrYme leerde ik makkelijk en snel zowel de theorie en praktijk, zodat ik zelfstandig aan de slag kan met het beheersen van complexe projecten.   

Met risicomanagement onder de knie ben ik een nieuw avontuur gestart; kansenmanagement introduceren bij onze klanten. 
Hierbij komt veel van mijn design-expertise kijken, zoals het faciliteren van creatieve brainstorm-sessies. Ook ben ik begonnen aan het inzetten van mijn kennis over user experience om de PrYme producten voor onze klanten naar een nog hoger professioneel niveau te tillen. 
 

Ik ben zeer dankbaar voor deze kansen en kijk al uit naar wat ik bij PrYme Professionals kan opbouwen! 

Max Kersten