side-area-logo
Referentieprojecten
Warmtenet Schalkwijk

Gemeente Haarlem heeft de ambitie om per 2040 geheel aardgasvrij te zijn en werkt momenteel hard aan een duurzame, groene en schone stad. Eén van de eerste grote stappen op weg naar het realiseren van deze duurzaamheidsambitie is de aanleg van een warmtenet in de wijk Meerwijk (onderdeel van stadsdeel Schalkwijk.

LEES MEER

MIVSP

Maritiem Informatievoorziening Service Punt (MIVSP) is een project van Rijkswaterstaat en omvat de aanschaf, plaatsing en onderhoud van verschillende sensoren die benodigd zijn voor de exploitatie en veiligheid van offshore windparken.

LEES MEER
MIVSP
Het platform Borssele Alpha in de Noordzee. Bron: https://www.tennet.eu/

LUV-VTS
https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Harry van Reeken
LUV-VTS

LUV VTS is een sprekend voorbeeld van een project waarbij PrYme Professionals een zeer gevarieerd portfolio aan ondersteuning biedt.

De Landelijke Uniforme Vervanging (LUV) en het onderhoud van de huidige VTS (Vessel Traffic Systems) dient om de veiligheid en vlotheid op de Nederlandse vaarwegen en in havengebieden te garanderen. Schepen moeten er veilig mee kunnen navigeren op zee, van en naar havens en over rivieren.

LEES MEER
CHARM

CHARM is het programma dat Rijkswaterstaat gaat helpen om in de toekomst verkeersmanagement op een goede manier vorm te blijven geven. Een slim ICT-platform voor gebruik in de verkeerscentrales en langs de weg door weginspecteurs en officieren van dienst.

Lees hier hoe PrYme het programma CHARM tussen 2016 en 2020 heeft ondersteund.

LEES MEER
Wegverkeerscentrale - Rijkswaterstaat
https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat