Kwaliteits­management

Terecht hechten veel organisaties grote waarde aan het borgen en verbeteren van kwaliteit. Dit komt voornamelijk doordat er steeds hogere eisen aan de kwaliteit van producten en processen worden gesteld. Kunnen de beloftes waargemaakt worden? Met interne kwaliteitsborging identificeren we verbeterpunten en gaan we hiermee aan de slag.

van projectstart naar afronding zónder kwaliteitsmanagement
van projectstart naar afronding mét kwaliteitsmanagement
9 foto pagina 'kwaliteitsmanagement'

Werken aan hogere kwaliteit

Een hogere kwaliteit is alleen dan haalbaar, wanneer ‘verbeteren’ een essentieel element vormt binnen de visie van de opdrachtgever en in het dagelijks werk. Borging en verdere groei en verbetering begint dan ook door te focussen op het proces. Door middel van toetsing en het uitvoeren van audits realiseren wij ons doel om de kwaliteit van uw organisatie en dienstverlening continu te verbeteren.

Onze methode

Voor het borgen en optimaliseren van processen werken de professionals van PrYme met een bewezen, effectieve werkwijze, die gebaseerd is op het algemene model van continue verbetering: Plan-Do-Check-Act.

Raakvlakken

Kwaliteit & risico's

De kwaliteitsadviseurs van PrYme houden uw (bedrijfs-)processen kritisch in de gaten. Risicovolle processen worden geïnventariseerd, verbeteracties worden geformuleerd en vervolgens planmatig geïmplementeerd, samen met alle betrokkenen.

Lean management

Procesverbeteringen doorvoeren binnen uw organisatie? Wilt u uw (bedrijfs-)processen naar een hoger plan tillen? De kwaliteitsmanagers van PrYme helpen u op effectieve wijze meer waarde toe te voegen en efficiëntere, breed gedragen processen tot stand te brengen.

Onze kwaliteits­adviseurs

Maak kennis met onze kwaliteitsmanagers. Ze helpen u graag op weg bij het in kaart brengen van uw processen en toetsen van de kwaliteit binnen uw project. Termen als procesrisico’s, KAD-toets en audits zijn ons niet vreemd. Daarnaast helpen zij ook graag met het creëren van draagvlak voor kwaliteitsmanagement en het combineren met plannings- en risicomanagement.

Wilt u meer weten over wat onze planners voor u kunnen betekenen neem contact op

Tjan_Sansaar_vrijstaand

Tjan Sansaar

Directeur PrYme Professionals

Opdrachtgevers

Download de brochure

U kunt uw gegevens invullen. Hierna zal u een mail ontvangen met de brochure.