Plannings­management

Planning is voor elke organisatie essentieel. Het geeft inzicht in de prioritering van activiteiten, hun onderlinge samenhang en maakt effectieve sturing en controle op processen mogelijk. Onze professionals zetten uw planning van hoofdlijn tot detail op en werken binnen het projectteam tegelijkertijd aan het vergroten van het draagvlak voor planningen.

van projectstart naar afronding zónder planningsmanagement
van projectstart naar afronding mét planningsmanagement
7 foto pagina 'planningsmanagement'

Plannen helpt bij het maken van keuzes

Planning richt zich niet uitsluitend op de stappen die nodig zijn om een doel te bereiken. Het is evengoed een uitstekend hulpmiddel om verschillende scenario’s te analyseren en door te rekenen. Zo zijn we in staat u te helpen met het maken van belangrijke keuzes.

Een planning geeft inzicht in de voortgang van uw project

Grote projecten helpen beheersen en verbeteren. Dat is wat je bij PrYme Professionals doet, via planning, risicomanagement en kwaliteitsborging. We zijn trots op ons jonge team. Stuk voor stuk mensen met een gezond verstand, een scherpe blik én hart voor de zaak. Naast onze opdrachten voor organisaties als Rijkswaterstaat, besteden we ook veel aandacht aan het functioneren van onze interne organisatie. Dat is per slot van rekening onze basis, de plek waar we graag ‘thuiskomen’. Ons team is het belangrijkste ingrediënt van ons succes.

Raakvlakken

Planning & risico’s

Risico’s kunnen grote invloed hebben op de planning. Met die wetenschap ondersteunen we opdrachtgevers. Dit doen we door risico’s te koppelen aan de planning en die door te rekenen, zo kunnen we met behulp van een Monte Carlo-simulatie inzicht geven in een reële doorlooptijd en toprisico’s van een project.

Onze planners

Maak kennis met onze planners. Ze helpen u graag op weg bij het opstellen, bewaken en aanpassen van uw planningen. Termen als kritieke pad, Monte Carlo Analyse en P85-datum zijn ons niet vreemd. Wij worden allemaal enthousiast van Gantt-charts en draaien met plezier een tornadodiagram uit. Daarnaast denken we graag mee over de wijze waarop mijlpalen gecommuniceerd worden!

Wilt u meer weten over wat onze planners voor u kunnen betekenen neem contact op

Tjan_Sansaar_vrijstaand

Tjan Sansaar

Directeur PrYme Professionals

Opdrachtgevers

Download de brochure

U kunt uw gegevens invullen. Hierna zal u een mail ontvangen met de brochure.