Over ons

Bij PrYme Professionals ontzorgen we. Dat is ons doel, datgene wat opdrachtgevers van ons nodig hebben. Samen streven we naar effectief projectmanagement. PrYme is sterk in zowel planning als risicomanagement, financieel management en kwaliteitsborging. We analyseren een situatie, brengen die met onze specifieke kennis in kaart en zetten het vervolgpad uit. Door daadwerkelijk deel te worden van een project nemen we niet alleen zorgen weg, maar voegen we er ook ónze waarde aan toe.

Eén of twee van onze experts werken nauw samen met het team van de opdrachtgever. Daarbij kijken we niet naar losse splinters, maar kiezen we vooral voor integrale oplossingen, waarmee risicovolle projecten worden beheerst op tijd, geld en kwaliteit. Een andere aanpak zou niet passen bij omvangrijke opdrachtgevers als Rijkswaterstaat en het Ministerie voor Infrastructuur en Waterstaat. Tot slot: PrYme kijkt vooruit. We blijven steeds een stap vóór op de actualiteit en we denken mee. In oplossingen, wel te verstaan. ‘Nee’ is geen antwoord. Wij gaan met plezier voor de uitdaging.

Tjan Sansaar

Directeur PrYme Professionals

PrYme framework

Het PrYme Framework toont onze benadering van integrale projectbeheersing. Het geeft een overzicht van het traject dat we met onze klanten doorlopen. In het framework zijn de producten die wij leveren beschreven en hun onderlinge relaties weergegeven. Dit verschaft alle bij de projectbeheersing betrokken teamleden duidelijkheid en vormt hiermee de basis voor een goede samenwerking. De informatie op de onderstaande pagina neemt u op hoofdlijnen mee door het framework. Bekijk onze brochure voor een stap-voor-stap uitwerking.

Geschiedenis

In 2001 richtte ingenieur Tjan Sansaar PrYme op. Vanaf het begin levert PrYme advies- en ondersteunende diensten op het gebied van projectmanagement. De carrière van Tjan Sansaar gaat terug tot de jaren tachtig. Planning en risicomanagement bij uitvoering van grote projecten in de bouw en infrastructuur stonden toen nog ruim in de kinderschoenen. Projecten werden enkel gestuurd op basis van een (tijds-)planning. Tjan vatte de ambitie op een professioneel en vernieuwend antwoord te bieden op dat gat in de markt. Hij gebruikte daarvoor geavanceerde technieken, die tot dan toe alleen in de petrochemie en offshore waren gebruikt. Nu paste hij ze toe op grootschalige bouwprojecten en infrastructurele programma’s, zoals de Betuwelijn. Tjan verlegde de focus en uitdaging naar een integrale benadering. Na een carrière bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde vond Tjan Sansaar in 2001 de tijd rijp voor zijn eigen onafhankelijk adviesbureau. PrYme was geboren. Inmiddels onderscheiden wij ons al vele jaren met onze integrale project- en programmabeheersing.

Download de brochure

U kunt uw gegevens invullen. Hierna zal u een mail ontvangen met de brochure.